UA-71667241-2

Administratie

boekhouder Eindhoven goedkoop administratie

Administratie

Click administratie kan uw gehele financiële administratie voor u verzorgen. Wij hebben veel ervaring met het maken van jaarrekeningen, administraties inrichten, boekhouding optimaliseren, aangiften omzetbelasting en inkomstenbelasting en loonbelasting

informer login-1

Als u interesse heeft om vrijblijvend met ons kennis te maken neem dan contact met ons op via telefoon 06-33163235 of via een mail te sturen naar info@clickadministratie.nl of via het contactformulier.
Wij nemen dan contact met u op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In het gesprek vertellen wij u wat Click administratie te bieden heeft en waarom wij anders en uniek zijn als een ander administratiekantoor of accountantskantoor.
Wij bieden u nu een wen-periode van 3 maanden aan waarin u kosteloos advies kunt vragen en waarin Click administratie uw btw aangifte verzorgd. Zo neemt u geen risico, zit u nergens aan vast en kunt u na 3 maanden beslissen of u van de diensten van Click administratie gebruik wilt maken of niet. Onze slogan is “Als er een click is tussen u en ons dan kunt u vertrouwd met ons zaken doen”.  Als de click er niet is dan stopt u kosteloos na 3 maanden wen-periode.

overview

Click administratie heeft 3 pakketten voor het verzorgen van de gehele administratie inclusief jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting en de aangiften omzetbelasting, Dit is een all-in prijs die u betaald en daar komt dan in dat jaar niets meer bij. U krijgt voor dat bedrag al het alles wat u nodig heeft inclusief al het advies wat u nodig heeft voor uw onderneming.

Click administratie heeft 3 pakketten :

Click Start : voor de startende ondernemer : all-in prijs voor het 1e jaar van € 350,00

Click Klein : voor het MKB en de ZZP’er voor de all-in prijs van € 475,00 per jaar ( voor onderneming met tot 750 bankmutaties per jaar)

Click Middel : voor het MKB en de ZZP’er voor de all-in prijs van € 575,00 per jaar ( voor onderneming met meer dan 750 bankmutaties per jaar)

 

deze all-in prijs zit het verzorgen van de gehele administratie inclusief jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting en omzetbelasting.

Click administratie kan de volgende werkzaamheden voor u verzorgen :

  • opzetten administratie
  • volledige verzorging van uw administratie
  • controle van uw administratie en advies geven over het zelf bijhouden van de administratie om de kosten te drukken
  • verzorgen van jaarrekening
  • verzorgen van aangiften Omzet-, Loon- en Inkomstenbelasting
  • verzorgen van uw salarisadministratie
  • optreden als adviseur bij contacten met Belastingdienst, Overheid, Banken en Verzekeraars
  • Quick-scan uitvoeren op uw complete administratie om te toetsen of alle processen goed in de grip zijn en er geen omzet verloren gaat of onnodige kosten worden gemaakt.
  • debiteurenbeheer en incasso van openstaande vorderingen

 

 

Alle vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW